You are here:

Despre noi

Companie

Echipamente diverse

Compania noastră are ca domeniu de activitate importul și distribuția de robineti industriali pentru toate sectoarele de activitate, oferind în același timp consultanță în alegerea produselor în funcție de nevoile clienților.

Scopul nostru este de a satisface clienții atât din punct de vedere al produselor, cât și al modului de colaborare. Dorim să creștem stocurile, gama de produse și, nu în ultimul rând, să asigurăm produse de calitate, astfel încât colaborarea dintre compania noastră și clienți să fie durabilă și profitabilă pentru ambele părți.

Serviciile noastre:

La cererea clienților, oferim întregul nostru sprijin în alegerea soluției optime în funcție de datele furnizate de aceștia.

Oferim suport clienților în găsirea soluției și alegerea echipamentelor de abur necesare pentru a asigura o eficiență maximă a instalației.

La solicitarea clienților și în funcție de datele cerute de noi și furnizate de aceștia, selectăm cea mai fiabilă și mai bună soluție din punct de vedere tehnic pentru a rezolva problemele de calitate a apei atât în domeniul casnic, cât și în cel industrial.

Pentru produsele comercializate de noi, asigurăm garanție, furnizăm piese de schimb și componente pentru perioada post-garanție, iar la cerere oferim reparații în service-ul specializat.

De ce să ne alegeți pe noi?

peste 30 de ani de experiență în domeniu

PRODUSE

Suntem un furnizor cu o gamă largă de produse, iar portofoliul nostru de articole acoperă o varietate de nevoi. Atunci când vorbim despre portofoliul nostru de produse, nu ne referim la imagini din cataloage, ci la stocurile pe care le avem disponibile.

FIDELITATE

Majoritatea clienților noștri care au cumpărat de la noi aleg să revină. Aceștia ne preferă pentru că un singur drum la Maricon le rezolvă întregul necesar de piese, ceea ce i-a făcut să devină clienți fideli.

MAGAZINE

Dispunem de un depozit pe Strada Avram Iancu Nr. 9, Otopeni, Ilfov, care ne permite să onorăm rapid chiar și cele mai mari comenzi.

PARTENERI

Flexibilitatea noastră este evidențiată și prin ușurința cu care dezvoltăm parteneriate cu furnizorii. Suntem la curent cu toate noutățile din domeniu și atunci când identificăm un produs relevant pentru piața noastră, atât din punct de vedere al specificațiilor tehnice, cât și al prețului, nu ezităm să îl introducem în ofertă

ECOLOGIE

Am redus substanțial cantitatea de materiale printate, folosind cataloage în format electronic. Pentru iluminarea magazinelor Maricon, folosim becuri economice, iar în flota noastră auto predomină mașinile de clasă mică, cu motoare cu consum redus de combustibil. În plus, avem contracte de reciclare pentru deșeurile din hârtie, plastic și metal rezultate din ambalajele pe care le procesăm zilnic.